Jag upfyller kraven

För att se panoramabilden måste du ha humoristisk sans

och veta att bilden kan vare manipulerad

klicka på knappen ovan 

 

Den 29:e Oktober 2009  släpps Kamic Koala

En fördel är att man kan installera systemet som ett program i Windows vilket hyvlar ner tröskeln för att man ska våga prova ytterligare!

Pingviner är härliga sällskapliga fåglar och där är en enda pingvin-art som häckar på Afrikas kontinent ,en u-trolig Simmare som kan många tricks ,men tyvärr det är det en fågel som inte kan flyga ,och när den tar sig på land blir det inte några stora landvinningar heller. En mycket social vänlig sinnad varelse som förövrigt kan bli ganska tam .

Att jämn före denna härliga fågel med tigare och leoparder vore fel .

Släng ett kattdjur i sjön , experimentet kommer att misslyckas .

Vi har diskuterat bildbehandlings program på Mac forums och gett förslag till förbättringar av programmet I-foto som ingår i OSX ,men nej du blir revet och klösars sönder tala om KULT, kom inte och berätta om Google picasa2 med alla finesser för en Leopard inte . Mac brukar skälla på Windows så det nästan är pinsamt  

Många är ju född in i Windows miljön och som den idisslare man är , skal man först svälja sen tugga och smälta maten, saker och ting tar sin tid och inte är man van att gå på hal is och simma som en fisk i vattnet heller .Vi har räddat många Microsoft Sheep (får) ifrån drunknadöden   Tungan ute . Det tar tid att anpassa sig . Pingvinerna kan mycket väl öka i antal, man får påverka via riktiga kanaler. Att skolor och gymnasier i dessa spara tider undervisar i MS Office 2007 och inte i Open Office är en stor skam som vi får ändra på .

Vi var på en liten marknadsförings happening (händelse) i byen i lördags och tapetserade i konsum och Ica affären med UBUNTUS utmärkta  plakater bemärk att panoramabilden här hotspots (klickbara fält) du kan gå i konsum hemma på datorn och ladda ner din egen Plakat för utskrift OBS! tapetsera mycket, men bara på lagliga ställen :-)

Den finaste med nya Ubuntu 9.10  är att den kan flyga!

och är u-troligt lätt att använda